Integratieve Coaching & Therapie

SoulCollage®

SoulCollage® is een intuïtieve en creatieve manier om in verbinding te komen met jouw innerlijke wijsheid.

Aan de hand van afbeeldingen uit tijdschriften maak je collages, of zogenaamde Zielskaarten. Er zijn verschillende categorieën waarin je kaarten kan maken (subpersoonlijkheden, archetypen, dierengidsen, …). Elke kaart vertegenwoordig één specifieke energie.

Nadien ga je op zoek naar de boodschap die ze jou willen meegeven. Na een tijdje heb je dus jouw eigen hoogstpersoonlijke tarotkaartenset in handen.

Hoe meer je met de kaarten werkt, des te meer kracht ze hebben om patronen in jouw leven te onthullen en veranderen.


Voice Dialogue

Dat het soms druk kan zijn in een mensenhoofd, hoef ik jou vast niet te vertellen. Maar wist je ook dat er achter deze interne monoloog een heleboel verschillende personages schuilgaan? Je hebt vast wel al eens gehoord van de innerlijke criticus, of het innerlijke kind.

Met Voice Dialogue leer je deze personages beter kennen, en leer je ze allemaal omarmen als onderdeel van jouw unieke Zelf.
(Zelfs die lastige criticus!)


Tafelopstellingen

We maken allemaal deel uit van systemen. Denk maar aan je gezin, familie, werk, de samenleving, … Soms loopt het al eens stroef in het systeem, en kan je niet meteen de vinger op de wonde leggen.

Een opstelling is een manier om disfunctionele dynamieken in beeld te brengen, en heling te brengen in het systeem. Bij tafelopstellingen werken we met allerlei houten poppetjes en symbolen als representanten.

Klaar om jouw binnenwereld te verkennen?