Ouder&kind

Ouder-kind workshops zijn specifiek gericht naar kinderen en hun zorggevers. Dit kan mama of papa zijn, maar ook plusmama, pluspapa, opa, oma, tante, nonkel, opvoeder uit de leefgroep, PAB-assistent, …

Het zijn momentjes van quality time: even samen de alledaagse drukte ontvluchten, en tijd maken om écht te connecteren met elkaar.

Door de begeleide bewegingsoefeningen, hartverwarmende verhalen, yoga- en massagespelletjes, … ontstaat de verbinding spelenderwijs vanzelf!

Enkele voorbeelden:

Ssst! De tijger slaapt…

… en niemand wil haar wakker maken. Er is alleen één probleem: ze ligt vreselijk in de weg. Hoe moeten de dieren er nu langs?
En zeg, waar zijn al die ballonnen eigenlijk voor?

Een feestelijke workshop vol muziek, yoga- en massagespelletjes, voor kinderen (en ouders) vanaf 3 jaar.

De Moedhoed

Mees is vaak een beetje bang. Bang voor de blaffende hond in zijn straat, bang voor de gekleurde strepen die in het donker door zijn raam naar binnen schijnen, … Gelukkig weet opa precies wat Mees nodig heeft: een Moedhoed!

Een verbindende crea-yoga workshop rond bang zijn en je angsten overwinnen, voor kinderen (en ouders) vanaf 4 jaar.

Op aanvraag

Een ouder-kind workshop is ideaal als activiteit in de schoolvakantie, als workshop in de kinderopvang, in een Huis van het Kind, … Ik werk met plezier een workshop uit op maat van jullie organisatie.